Boedelruimingen & schoonmaken  
 
Computers & Elektronica

Ontruimen.

Ontruimen

Wij verzorgen zorgvuldige woning ontruimingen voor ouderen, mindervaliden en hulpbehoevenden na hun verhuizing en voor nabestaanden na een overlijden.Achtergelaten bruikbare goederen krijgen een nieuwe bestemming via diverse stichtingen en niet- bruikbare goederen worden netjes en verantwoord afgevoerd en verwerkt. Waardevolle stukken kunnen geveild worden via een van onze samenwerkende veilinghuizen. Ze heeft u de kwaliteit van onze werkzaamheden en transparantie in de verkoop van bijvoorbeeld antiek, zonder tussenkomst van onduidelijke handelaren.Het opleveren van een huis of appartement vergt meer dan vaak gedacht wordt en is meer dan het leeg maken van alle vertrekken.Dankzij onze ruime ervaring en onze zeer zorgvuldige manier van werken bij uw woning ontruiming heeft u na onze werkzaamheden geen werk meer aan de betreffende woning: wij garanderen dat de door ons opgeleverde woning altijd geaccepteerd worden door de verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij.Als u daar prijs op stelt, kunnen wij ook de sleutel overdacht voor u overnemen, zodat u zeker bent dat alle werkzaamheden naar de eisen van de verhuurder worden uitgevoerd.Tijdens onze werkzaamheden houden we rekening met discretie en de emotionele waarde van uw bezittingen en kijken we uit naar eventuele waardevolle, dan wel verloren eigendommen.

Onze mogelijkheden bij een woning ontruiming:

Selecteren en transporteren van achtergelaten bruikbare goederen naar u, familie of als u het niet meer wenst naar een van onze samenwerkende stichtingen;Het verwijderen van niet-bruikbare goederen en deze verantwoord afvoeren en milieuvriendelijk laten verwerken;Het verwijderen van vloerbedekking in alle vormen: (ook bedekkingen op trappen en borders) tapijt, laminaat, parket en onderlagen, spijkerlatten en lijmresten;Demonteren van niet-originele zaken aan vloeren, plafonds en muren zoals schroeven, lampen en gordijnen, gordijnrails, planken en het herstellen/vullen van gaten.Uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden in badkamer, toilet en keuken voor een frisse oplevering;Kleine en grote herstelwerkzaamheden zoals behang verwijderen, stucwerk of schilderwerk als de verhuurder dat van u verwacht. Het verwijderen van plavuizen en het egaliseren van vloeren

Alle woningen worden leeg, netjes, fris en bezemschoon of stofzuig schoon opgeleverd. 

In geval van een koopwoning kunnen we ook in 2 fases werken:

1. In overleg met de makelaar deels leegruimen en verkoop klaar achterlaten

2. De woning na de verkoop geheel leegruimen conform de overeenkomst met de kopers waar dat nodig is zetten wij onze eigen verhuislift in, om de werkzaamheden sneller, beter, efficiënter en discreter uit te voeren. Ook beperken wij zo de overlast bij buren of omwonenden. Het gaat om uw werk, maar ook met omwonenden dienen we rekening te houden. Niet voor niets dat we ook een galerij of lift netjes stofzuigen of vegen bij ons vertrek.Als wij tijdens onze werkzaamheden persoonlijke of waardevolle eigendommen aantreffen (denk aan foto’s, juwelen, belangrijke papieren of geld) overhandigen wij deze altijd aan onze opdrachtgever.

Een woningontruiming uitvoeren:

Bij een woningontruiming komen vaak allerlei zaken kijken, waarmee u op voorhand misschien geen rekening hield. Daarnaast heeft u bij een woning ontruiming vaak te maken met tijdsdruk en met andere zaken die om aandacht schreeuwen. Het goed bekijken van de inboedel is belangrijk. Wij weten dat dit op zorgvuldige wijze moet gebeuren, zodat alle goederen de juiste bestemming krijgen. Ook het regelen van transport is een punt van aandacht. Naast het verdelen van de inboedel, krijgt u bij een woningontruiming te maken met eisen van verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij. De woning moet vaak helemaal in lege en originele staat worden opgeleverd en goed worden schoongemaakt. Ook herstelwerkzaamheden kunnen nodig zijn. Wilt u dat dit allemaal goed voor u wordt geregeld, maar heeft u hiervoor zelf geen tijd? Wij doen het graag voor u! Door onze manier van werken weet u zeker dat de woningontruiming tot in de puntjes wordt geregeld.

Wat kost een woningontruiming uitvoeren:

 De kosten van het ontruimen van een woning zijn van diverse factoren afhankelijk zoals:

  1. Soort en grootte van de woning, aantal kamers.
  2. Hoe is de bereikbaarheid van de woning.
  3. Hoeveelheid inboedel.
  4. Is recycling mogelijk of kan veel naar de milieustraat.
  5. De werkzaamheden, zoals verwijderen van vloerbedekking of schoonmaak.
  6. Aanwezigheid van een garage, schuur, zolder of kelder.
  7. De herstelwerkzaamheden.
  8. Afhankelijk van de ernst van de situatie. Is de woning vervuild ?
  9. Wij komen graag langs om het pand te bezichtigen en een inschatting te maken van de kosten, een offerte is gratis en verplicht u tot niets.

Let op, de prijzen kunnen vanzelfsprekend per opdracht verschillen. Een opdracht blijft maatwerk.