Boedelruimingen & schoonmaken  
 
Computers & Elektronica

Bedrijfsdiensten

 

Wij zij gespecialiseerd in het discreet ontruimen en schoonmaken van woningen en bedrijfsruimten.

Woningen die lange tijd vol hebben gestaan zijn vaak besmet. Peeters Bedrijfsdiensten. zorgt ervoor dat deze professioneel ontsmet worden waarna de grondige reiniging kan beginnen.

Wij komen graag op locatie bij u langs om de situatie te bespreken. Hierbij hoort u direct ons plan van aanpak en krijgt u vrijblijvend een schriftelijke offerte. Het is raadzaam om zo snel mogelijk te starten met het ontruimen van de vervuilde woning zodat de vervuiling zich niet nog verder kan uitbreiden.

Onze werkwijze.

Na het telefonisch contact komen wij graag bij u op locatie om de werkzaamheden op te nemen. Peeters Bedrijfsdiensten werkt altijd zeer nauwkeurig en discreet. Mochten wij tijdens de ontruiming nog waardevolle spullen tegenkomen, dan wordt u hier direct over geïnformeerd. Wij werken niet met kleine lettertjes en vreemde voorwaarden. Bij Peeters Bedrijfsdiensten. is het motto : Afspraak is afspraak! Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot de vervuilde boedelruiming. Een huisontruiming is altijd op korte termijn in te plannen dankzij onze flexibele instelling. Vraag direct een gratis vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u heel graag snel verder in Nederland (Z-H).

Wilt u meer weten?